Thuis

Longkou City Hongrun Packing Machinery Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
1

Longkou City Hongrun Packing Machinery Co., Ltd.

Wordt de Verpakkende Machinesco. van Hongrun van de Longkoustad, Ltd gevestigd in het mooie shandongschiereiland stad-Longkou, mooi milieu, en het vervoer is zeer geschikt. Ons bedrijf baseert zich op vele jaren van technische sterkte, voortdurende ontwikkeling die waardevolle ervaring accumuleert. Momenteel, hebben wij onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling, reeds productie en de naverkoopdienst, zoals one-stop bedrijfsmodel.

Hangt de Verpakkende Machinesco. van Hongrun van de Longkoustad, Ltd kwaliteit aan als fundamenteel, marktgericht, en dient als openbaar lof van beheersdoel dat onophoudelijk om hoogte te verstrekken - de kwaliteitsproducten en de diensten aan binnenlandse en buitenlandse klanten, hoofdzakelijk om klanten van diverse types van EPS schuimmachine, PS de containerproductielijn van het schuimvoedsel, pulp vormende machine, EPE-schuimmachine en andere plastic verpakkende machines te voorzien, die in productie van fruit worden gebruikt, plantaardige en aquatische product verpakking, industrieel, voedsel, medische, het product van de ambachtsindustrie verpakking, en de bouw en isolatie, kunnen de meer klanten diverse behoeften tevredenstellen.

Afhankelijk van hoge productenkwaliteit en de uitstekende naverkoopdienst, geniet ons bedrijf van grote reputatie onder onze klanten. De producten zijn over de hele wereld uitgevoerd, en gewonnen hoog lof onder de binnenlandse en buitenlandse klanten. Onze uitstekende naverkoopdienst kon regelmatige technische ondersteuning aan onze klanten altijd waarborgen.

Ons bedrijf hangt de vraag van de klant aan aangezien de eigen plicht, constant productonderzoek en ontwikkeling en technologische innovatie, actief in de plastic verpakkende machinesindustrie te werk gaan gestadig vorderen, constant verbetert, om ervoor te zorgen dat het product de de industrieleider is.

Zal de Verpakkende Machinesco. van Hongrun van de Longkoustad, Ltd de ondernemingsconceptie van hoogte - kwaliteit, eerlijkheid, en factualist nemen en zal, oprecht onthaal de vrienden van over de hele wereld vernieuwen om ons te bezoeken!

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verkoper

Merken : HONGRUN

Aantal werknemers : 50~100

Opgericht Jaar : 2014

Export pct : 70% - 80%

geschiedenis van het bedrijf

Co. van de Verpakkingsmachines van Longkouhongrun, Ltd hangt kwaliteit aan als fundamenteel, marktgericht, en dient als openbaar lof van beheersdoel dat onophoudelijk om hoogte - kwaliteitsproducten en de diensten aan binnenlandse en buitenlandse klanten te verstrekken, hoofdzakelijk om klanten van diverse types van de uitdrijvingslijn van het schuimplasticblad, PS de containerproductielijn van het schuimvoedsel, de blazende machine van de HUISDIERENfles, de machine van het eidienblad, EPE-de uitdrijvingslijn van het schuimblad en andere plastic verpakkende machines te voorzien, die in industriële productie van fruit en plantaardige verwerking worden gebruikt, voedsel, medisch, het product van de ambachtsindustrie verpakking, en kan de meer klanten diverse behoeften tevredenstellen.

bedrijfsdiensten

• PRE-SALE DE DIENST

Het bedrijf werkt praktisch en uitvoerbaar systeemprogramma uit of adviseert uitstekende producten die op diverse klantenbehoeften worden gebaseerd.

 

• OPLEIDING VOOR INSTALLATIE

De klantenservice van het bedrijf is de oorzaak van materiaalinstallatie, zuivert het systeem en vrije technische opleiding.

 

• DE ONDERHOUDSdienst

Het bedrijf verleent de volledige reparatie/onderhoudsdienst voor alle verkochte materiaal en systemen.

Bedrijfteam